Mayonez.Net

«    Haziran 2020    »
PtSaÇrPrCuCtPz

XBMC Media Center 9.11 | 46.3 MB

XBMC Media Center 9.11 (Türkçe)

XBMC Media Center 9.11 | 46.3 MB

Birbirinden şık ve kişiselleştirilebilir arayüzleri, Türkçe dil desteği, eklentileri, internet bağlantısı sayesinde dijital medyayla kurduğunuz yeni bağ haline gelecek XMBC video, fotoğraf, müzik dosyalarınızın en iyi şekilde yönetilmesi için geniş bir imkan sunuyor. Özellikle HTPC-Home Theater PC desteğiyle ev sinema sisteminizin yönetilmesi için de iyi bir seçenek olabilecek program, pek çok kumandayla da uyumlu çalışabiliyor.

Video, ses ve fotoğraf dosyalarınızı yönetebileceğiniz, çapraz platform altyapısıyla hazırlanan program her işletim sistemine uyumludur. Linux, OSX, Windows’un yanında Xbox sistemiyle de çalışmakta. Programın görünüşünden daha önemli olan özelliği ise hemen hemen tüm video ve ses dosyalarını çalıştırabilmesi. XMBC ZIP ve RAR gibi popüler arşiv formatlarını da direk çalıştırarak sizi arşiv çıkarma derdinden kurtarıyor. Program tüm multimedya dosyalarınızı tarayarak kapak fotoğrafları gibi detayları bularak oldukça şık arayüzünde farklı listeleme seçenekleriyle sunar. Program eklenti ve script desteğiyle de çok daha geliştirilebilir bir yapı sunuyor.

Açık kaynak altyapısıyla 50′den fazla yazılımcı tarafından geliştirilen program bu sebeple yenilikleri de yakından takip ederek sürekli geliştiriliyor. Yeni ses ve video formatları da programa hızlı bir şekilde adapte edilebiliyor.

Eğer işlevsellik kadar görselliğe de önem veriyor ve tüm multimedya belgelerinizi tek bir alandan rahatça ulaşılabilir hale getirmek istiyorsanız XMBC tüm bunları hem basit hem de ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Türkçeleştirme

Programı açtıktan sonra Settings>Appearance>İnternational>Language kısımlarından turkish seçeneğini tıklayın program artık Türkçe

Total Video Converter v3.60 Final - Incl key HD

yada

Görüntülenme : 1736 Yorumlar (0)
Değerli ziyaretçimiz, sitemize üye iseniz lütfen giriş yapınız.
üye değlseniz üye olmak için tıklayın.
Bilgi
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.

Sponsorlu

Mayonez.Net'i ne için tercih ediyorsunuz?

Film
Oyun