AntiSansür (339 KB) » İndir - Mayonez Hiç Değişmeyen İndirme Tadı

Mayonez

Ana Sayfa Kurallar Site Haritası İletişim

Anket


Evet
Hayır

Gönder
Sonuçlar

Facebook


Hepsini Aç | Hepsini Kapat

Kimler Mayonez'de?

okayar, Hakan_Golf5, osi531, aylin-19, srdrlkn, bbaaggii, zombieib, Axboerg, ekfb_1907, zehux, yavuz18, x2007x, akinci10, GOKHANCEVIK, ammarnour21, phateh, johnnywalkerTR, nadirc, arda22, hasian, ahmetdikerel, mmmdemir, DLL, bigfatman, Rua66, wh0sLauqhteR, freemaniac, byciko, viceroyyy, mcmgrant, uLash, blazemaster, akr0t3ch, trnova22, Mecay, semko
Mayonez, ücretsiz olarak indirebileceğiniz onbinlerce dosyaya ulaşabileceğiniz, bir indirme kütüphanesidir, program, oyun gibi bir çok kategoride dosyaları sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Mayonez ile mutlu indirmeler

2006-2023 Mayonez.net

AntiSansür (339 KB)

 Program  10 Temmuz 2008 ; 14:26  Yazar: ScReAm
http://i33.tinypic.com/28l4e34.jpg

Kapatılan Sitelere (Örn:YouTube) Giriş İçin Sadece Tıklayın Ve O Arka Planda Çalışırken Siz Sitelere Rahatça Girin ;)

NoT : Giremediğiniz Yasaklı Siteleri Özel Mesajla Bildirirseniz Yardımcı Olunmaya Çalışılacaktır ..


http://i31.tinypic.com/a4c3nb.jpg


http://rapidshare.com/files/128604688/antisansur.rar
veya
http://www.antisansur.com/antisansur.exe
veya
http://www.antisansur.com/antisansur.zip


10 Temmuz 2008 ; 14:33
Yorumları: 194
Konuları: 79

ScReAm

  • Grubu: Değerli Üye
  • Kayıt Tarihi: 29.11.2007
  • ICQ: --
Dinamitürk gibi sitelerde bazı sorunlar ortaya çıkıyor (Örneğin youtube'da video arama yaparken), bunun gibi sorunlar olmadan rahatça girebilirsiniz.
| |
10 Temmuz 2008 ; 15:28
Yorumları: 331
Konuları: 130

3F3

  • Grubu: Yazar
  • Kayıt Tarihi: 5.01.2008
  • ICQ: --
Arkadaşlar tarayıcınızın adres satırına: http://www.youtube.com yerine http://youtube.com yazın deneyin girmeyi.Bende işe yaramıştı...
| |
10 Temmuz 2008 ; 15:46
Yorumları: 10
Konuları: 0

emrerok_rc

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 19.05.2008
  • ICQ: --
3F3, bende de işe yaradı, sağol bilgi için :p
ne ahmakça bir açık bu böyle :)
| |
10 Temmuz 2008 ; 15:56
Yorumları: 331
Konuları: 130

3F3

  • Grubu: Yazar
  • Kayıt Tarihi: 5.01.2008
  • ICQ: --
emrerok_rc,
Bırak telekom duymasın wink
| |
10 Temmuz 2008 ; 17:13
Yorumları: 9
Konuları: 0

BacKhiR

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 13.09.2007
  • ICQ: --
emeğine sağlık dostm
| |
10 Temmuz 2008 ; 17:20
Yorumları: 331
Konuları: 130

3F3

  • Grubu: Yazar
  • Kayıt Tarihi: 5.01.2008
  • ICQ: --
Youtube Kesin çözümü :

Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız.

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

ve kaydediniz...

Kaydetmiyorsa önce şu işlemi yapın:

Başlat -> Çalıştır ->
attrib -r -h -s C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
(Enter)

Daha sonra dosyada istediğiniz değişikliği yapıp kaydettikten sonra bu defa aynı komutu, eksi işaretlerini artı yaparak çalıştırın.

ve adres çubuğuna www.youtube.com yazarak sorunsuz ve hızlı bir şekilde girin
| |
10 Temmuz 2008 ; 18:47
Yorumları: 53
Konuları: 0

orhan85

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 28.05.2008
  • ICQ:
"HTTP/1.0 302 Found" diye hata veriyor.
------------------------------------------------
3F3,
bu oldu.
| |
10 Temmuz 2008 ; 23:39
Yorumları: 2
Konuları: 0

ALMiRATA_

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 4.07.2008
  • ICQ: --
good good bu yönterm güzel yoksa çok uğraştırıyordu sağ ol eline emeğine sağlık
| |
13 Temmuz 2008 ; 11:22
Yorumları: 8
Konuları: 0

umit005

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 29.05.2008
  • ICQ: --
emeğine sağlık kardeş varmı özgürlük gibisi yahoo
| |
13 Temmuz 2008 ; 20:24
Yorumları: 7
Konuları: 0

aspendos_1

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 16.05.2008
  • ICQ: --
Teşekkürler programı kurunca sistem traya saatin yanına bir simge oluşturdu sağ tıklayınca göster!e tıklıyosun gelen sayfada youtube giriş için tıklayın yazısına tıkla ve youtube sayfası geldi teşekkürler mayonez net
| |
16 Temmuz 2008 ; 23:50
Yorumları: 0
Konuları: 0

fearles123

  • Grubu: Ziyaretçi
  • Kayıt Tarihi: --
  • ICQ: --
Çok sağol.ßaşta anlayamadık,biraz karıştı ama sonunda oldu..Çok tşkler rolleyes
| |
10 Ağustos 2008 ; 18:09
Yorumları: 0
Konuları: 0

marashall

  • Grubu: Ziyaretçi
  • Kayıt Tarihi: --
  • ICQ: --
bunları okumadan indirmeyin kurmayın şu programı kardeşim yaaa




bu konuyla ilgili dikkatlice okuyun
| |
10 Ağustos 2008 ; 23:03
Yorumları: 18
Konuları: 0

desprite

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 28.06.2008
  • ICQ: --
"HTTP/1.0 302 Found" hatasını bende de verdi. görev yöneticisinde NvCpls.exe adlı bir uygulama gördüm. sonlandırıp bilgisayarda arattırdım. yanlış hatırlamıyorsam system32 içindeydi. silince antisansür çalışmaya başladı. (iconu köpekbalığıydı).
| |
26 Ağustos 2008 ; 12:38
Yorumları: 27
Konuları: 0

şahrud

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 12.08.2008
  • ICQ: 10363
ya virüs programları virüs var diye engelliyor açılkmasını ne yapalım temizmi
| |
26 Ağustos 2008 ; 14:28
Yorumları: 194
Konuları: 79

ScReAm

  • Grubu: Değerli Üye
  • Kayıt Tarihi: 29.11.2007
  • ICQ: --
kesinlikle temiz arkadaşlar
| |
25 Kasım 2008 ; 04:59
Yorumları: 37
Konuları: 0

bugmee

  • Grubu: Yasaklı
  • Kayıt Tarihi: 22.05.2008
  • ICQ: --
nvcpls.exe nedir. bu bir virus trojandir. yapımcısı dilediginde keyloger ile tum bilgilerinizi ele gecirebilir.
antisansur programı ile beraber yuklenir. şu anda 2 milyon kişi bu programı kulanıyor.yani yapımcının 2 milyon zombisi bulunmakta ve 2 milyon kişi tehtid altında.
Evet değerli arkadaşlarım. Son zamanlarda adını epeyce duyuran antisansur programının amacını sizlere burada anlatacağım. Bu program internetde Ressam olarak bilinen Mehmet Akif Öztürk(webmaster) tarafından ücret karşılığı programlama bilen birisine kodlatması sonucu oluşmuştur. Program faydalı gibi gözüküp, arka planda bilgisayarınızı kullanmaktadır.
Nasıl kullanıyor?
Botnet adında bilgisayarları dilediği gibi kullanabilen programcıklar vardır.
Bu programların çalışması için bir trojan server oluşturulur. Ve bu server yani trojan faydalı gözüken programların içine saklanılır ki yükleyen şüphelenmesin. Böylece programı yükleyince trojanda bilgisayarımıza bulaşmış olacak ve biz sansürlü sitelere giriyoruz diye mutlu olurken aslında bizleri hukuka aykırı şekilde kullanan, bizler aracılığıyle çekemediği sitelere saldıran, bizlere bizim haberimiz olmadan reklamlara tıklatarak sırtımızdan para kazanan bu adamı kınıyor ve şerefsizlikle suçluyorum.
Şuana kadar 2 milyona yakın bilgisayar ressam denilen üç kağıtçı tarafından yönetilmektedir. Program antivirüslere yakalanmıyordu fakat yeni yeni antivirüsler tarafından yakalanmaktadır. Bende programlama biliyorum bu yüzden programı incelediğimde olayı hemen farkettim. Tüm kodları şifrelemiştir halbu ki programın tek görevi dns görevi yapan host dosyasını değiştirmektir.
Ressam denen bu lamerin kendisi hiçbirşey bilmez sadece maşa olarak adam kullanır. Netden çok iyi paralar kazanır.
Tavsiyem bu programı kulanıyorsanız bir an önce bilgisayarınızdan kaldırın. bir sabah bilişim sucları subesi polisi kapınızı çalarsa şaşırmayın. youtubeye girecegiz diye basınızı derde sokmayın. bilgisayarınızdaki sifrelerden kart bilgilerinizden olmayın.
| |
15 Şubat 2009 ; 03:48
Yorumları: 2
Konuları: 0

serseri50

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 19.12.2008
  • ICQ: --
virüslüüüüüüüüüüüüüüüüüü güvenilir değil bu program....
| |
14 Nisan 2009 ; 18:19
Yorumları: 1
Konuları: 0

sarduna

  • Grubu: Kullanıcı
  • Kayıt Tarihi: 10.04.2009
  • ICQ: --
www.vtunnel.com/ birde bunu deneyin bakalım. bütün yasaklı sitelere girin
| |

Bilgi

Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.

Yukarı ^
v-pills